6+ jaar

Dag: Donderdag
Tijd: 18.30-19.45u
Start: 1511-2018
Thema: Elementair spel en fysieke improvisatiestijlen
Docent: Wilma van der Ven
Kosten: €170,00

Deze cursus is bestemd voor alle kinderen van 6+ die op uitdagende wijze willen leren om toneel te spelen. Spelers/acteurs zijn er in alle vormen en maten, iedereen heeft een ander lichaam en een andere stem en daarom ook zijn eigen manier van toneelspelen! En wat voor speler ben jij…?

Van september tot en met mei houden we ons bezig met de belangrijke ‘’gereedschappen’’ die iedere speler nodig heeft om een mooie scène te spelen. Een trotse koning speel je ten slotte anders dan een leerling die op schoolreisje is in het paleis. En hoe speel je dan dat jij als leerling stiekem op de troon van de koning bent gaan zitten? En hoe reageert de koning die plotseling binnenkomt? Of theater nu nieuw voor je is of je juist wil groeien in het samenspelen met andere kinderen; iedereen is welkom.

Let op: omdat dit vaak een eerste kennismaking met theater is zullen in deze cursus twee korte voorstellingen worden gemaakt in plaats van één grote voorstelling. De nadruk bij deze cursus ligt op het proces, het improviseren en leren spelen.

Schrijf je in!