Theaterlessen

Iedereen van 4+ uit Den Bosch en omgeving kan bij Ekt verschillende theaterlessen volgen. Iemand anders spelen en toch lekker jezelf zijn, daar staat Ekt voor!

De lessen worden gegeven door Wilma van der Ven, Irene Geurts, Lotte Vugts en/of Sabien Martens. Lees hier meer over ze. Inschrijven voor onderstaande lessen kan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie neem contact op met Ekt!

Productiecursussen toneel Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een toneelvoorstelling. Deze wordt in mei of juni vertoond. Het gaat bij deze cursus om het plezier in het samen toneelspelen. Niet om de prestatie. Er is dan ook geen auditie, iedereen mag meedoen! De voorstelling kan alleen toneel zijn, maar ook zang of dans bevatten. De nadruk in deze lessen ligt echter op toneel.

Lees meer


Productiecursussen musical Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een musical voorstelling. De nadruk ligt in deze lessen op plezier, durf, zelfontplooiing en creativiteit. We gaan opzoek naar de kracht van onze eigen stem en leren hoe we de verhalen die de teksten en liedjes vertellen het duidelijkst kunnen overbrengen.

Lees meer


Kleutertoneel Speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. In deze cursus gaan we uit van de creativiteit die al in het kind zelf zit! Aan het einde van de lessen is er een korte presentatie waarbij de kinderen samen met de docent in een verhaal meespelen.

Lees meer

 


Improvisatietheater Jullie kennen ze misschien wel, de lama’s. Of wacht dacht je van de Grote Improvisatieshow? Of theater als sport, als een wedstrijd tussen twee improvisatieteams. Hiermee gaan we in deze cursus allemaal aan de slag!

Lees meer

2 gedachten over “Theaterlessen”

 1. Hoi Sabien,

  Is je cursusjaar al begonnen?misschien is het iets voor mijn dochter meteen vriendinnetje.

  Zijn er nog mogelijkheden op vrijdagmiddag?

 2. Hallo Marcia,

  Leuk dat je dochter en haar vriendinnetje misschien mee willen gaan doen! Dat kan zeker! Ik heb je een e-mail gestuurd met informatie! Wellicht tot a.s. vrijdag?

  Hartelijke groetjes,

  Sabien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *