Toneellessen

Iedereen van 4-120 uit Den Bosch en omgeving kan bij Ekt verschillende toneellessen volgen. Iemand anders spelen en toch lekker jezelf zijn, daar staat Ekt voor!

De lessen worden gegeven door Wilma van der Ven, Irene Geurts, Trude Verboom en/of Sabien Martens. Lees hier meer over ze.

Inschrijven voor onderstaande lessen kan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie neem contact op met Ekt!

Productiecursussen Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een voorstelling. Deze wordt in mei of juni vertoond. Het gaat bij deze cursus om het plezier in het samen toneelspelen. Niet om de prestatie. Er is dan ook geen auditie, iedereen mag meedoen! De eerste les is altijd een proefles!

Lees meer

Kleutertoneel Speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. In deze cursus gaan we uit van de creativiteit die al in het kind zelf zit!

Lees meer

UNIEK AANBOD:

Improvisatietheater Jullie kennen ze misschien wel, de lama’s. Of wacht dacht je van de Grote Improvisatieshow? Of theater als sport, als een wedstrijd tussen twee improvisatieteams. Hiermee gaan we in deze cursus allemaal aan de slag!

Lees meer

Jong & Oud Een uniek nieuw project van 3 lessen waarbij jong en oud zal gaan samenwerken! Dit project zal na de zomervakantie 2018 starten met maximaal 6 jongeren en 6 ouderen.

Lees meer

 

2 gedachten over “Toneellessen”

 1. Hoi Sabien,

  Is je cursusjaar al begonnen?misschien is het iets voor mijn dochter meteen vriendinnetje.

  Zijn er nog mogelijkheden op vrijdagmiddag?

 2. Hallo Marcia,

  Leuk dat je dochter en haar vriendinnetje misschien mee willen gaan doen! Dat kan zeker! Ik heb je een e-mail gestuurd met informatie! Wellicht tot a.s. vrijdag?

  Hartelijke groetjes,

  Sabien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *